Wouter Hoeffnagel - 03 januari 2020

Samsung introduceert Galaxy A71 en Galaxy A51

Samsung introduceert Galaxy A71 en Galaxy A51 image

Samsung introduceert de Galaxy A71 en Galaxy A51, de nieuwste modellen binnen de Galaxy A-serie. De modellen bieden onder meer een verbeterde batterijduur, een slimmere camera en een Infinity-O-display.

De Galaxy A71 en Galaxy A51 zijn voorzien van vier camera's: hoofdcamera, Ultra Wide, macro- en dieptecamera's. De hoofdcamera is op de Galaxy A71 een 64-megapixelcamera, terwijl dit op de Galaxy A51 een 48-megapixelcamera is. De Ultra Wide-camera heeft een 123-gradenhoeklens, wat volgens Samsung het zelfde perifere zicht biedt als het menselijk oog. Een intelligente schakelfunctie zorgt dat de camera automatisch de juiste modus kiest, wat helpt de beeldkwaliteit te verbeteren.

Ook zijn de Galaxy A71 en Galaxy A51 voorzien van Super Steady Video, een functie die helpt vloeiende en stabiele video's te maken. De functie verwijdert cameratrillingen, bijvoorbeeld indien een bewegend object wordt gefilmd of de smartphone tijdens de opname wordt bewogen.

Super AMOLED Infinity-O

Zowel de Galaxy A71 als de Galaxy A51 hebben Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O-schermen. De Galaxy A71 is voorzien van een 6,7-inch scherm, terwijl de Galaxy A51 is uitgerust met een 6,5-inch display.

De Galaxy A71 en Galaxy A51 worden geleverd met een batterij van respectievelijk 4.500 mAh en 4.000 mAh. Ook worden snellaadmogelijkheden van respectievelijk 25W en 15W ondersteund.

Galaxy A71 en Galaxy A51 bieden toegang tot het ecosysteem van Samsung met apps en services, waaronder Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay en Samsung Health. De apparaten worden  beschermd met het beveiligingsplatform Samsung Knox.

Beschikbaarheid

De Samsung A71 is beschikbaar in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush Silver en Prism Crush Blue en kost 469 euro. De Samsung A51 is leverbaar in de drie kleuren Prism Crush Black, Prism Crush White en Prism Crush Blue en kost 369 euro. Beide toestellen zijn eind januari 2020 beschikbaar.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!