CES: Lenovo lanceert Microsoft Teams device

06-01-2020 | door: Witold Kepinski

CES: Lenovo lanceert Microsoft Teams device

Op de CES beurs in Las Vegas lanceert Lenovo de nieuwe ThinkSmart View conferencing device dat is bedoeld om te werken met de Microsoft Teams unified communications toepassing.

Startprijs is naar verluidt 349 dollar. Het nieuwe Lenovo device moet een betaalbaar alternatief zijn voor de meer hoogwaardige ThinkSmart Hub 500 zoals voor Zoom Rooms.

De ThinkSmart View heeft een 8-inch touchscreen voor deelname aan audio- en videoconferentiegesprekken met Microsoft Teams. Het device heeft een Bluetooth headsetkoppeling en ingebouwde luidsprekers en microfoons die worden aangedreven door de Qualcomm APQ8053 processor.

ThinkSmart View wordt door Lenovo binnenkort op de markt gebracht.

ThinkCentre

Lenovo breidt verder zijn ThinkCentre desktop pc reeks uit met de ThinkCentre M90a All-in-One. Deze pc beschikt over een 23,8-inch FHD-display en sterke prestaties dankzij 10e generatie Intel Core-processors en de AMD Radeon 625 grafische kaart.

ThinkPad X1

Verder is de achtste generatie Lenovo ThinkPad X1 Carbon geannonceerd met een startprijs van 1499 dollar en de 5de generatie ThinkPad X1 Yoga met een startprijs van 1599 dollar.

ThinkVision

Lenovo lanceert tot slot de ThinkVision Creator Extreme display pc voor contentmakers met een startprijs van 2499 dollar.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Hardware