Witold Kepinski - 07 januari 2020

CES: Acer pakt uit met nieuwe devices

CES: Acer pakt uit met nieuwe devices image

Acer onthult tijdens de CES beurs in Las Vegas diverse producten waaronder notebooks voor consumenten en zakelijke gebruikers. 

Acer lanceert twee nieuwe Swift 3-modellen (foto) in de populaire ultra-draagbare notebookserie. Een 13,5-inch model (SF313-52/G) dat wordt aangedreven door de nieuwste 10e generatie Intel Core processoren en een 14-inch model (SF314-42) dat wordt aangedreven door de nieuwste AMD Ryzen 4000-serie mobiele processoren. De Swift 3-serie bestaat uit ultra-draagbare notebooks voor mensen die onderweg werken, en leveren volgens Acer d nodige prestaties en oogstrelende beelden in een slanke en stijlvolle metalen behuizing.

Acer kondigde op de CES de nieuwste TravelMate P6 en TravelMate P2 commerciële notebooks aan voor moderne, mobiele, beveiligingsbewuste consumenten. De krachtige en robuuste 14-inch en 15-inch notebooks zijn voorzien tot 10e generatie Intel Core i7-processoren en voldoen aan de MIL-STD-810G normen van het Amerikaanse leger en draaien op Windows 10. “De nieuwste TravelMate P6 is duurzaam en toch dun en licht en biedt mobiele professionals prestaties waarop ze kunnen vertrouwen”, aldus James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer. “We zijn ervan overtuigd dat zij de mogelijkheid om twee dagen te werken zonder opladen op prijs stellen, naast de behuizing die voldoet aan de normen van het Amerikaanse leger en de verbeterde beveiligingsopties.”

Acer biedt verder gamers een meeslependere en bredere kijkervaring via een drietal nieuwe Predator-monitoren met een groot scherm en een reeks krachtige eigenschappen: de 32 inch Predator X32, de Predator X38 van 37,5 inch en de 55 inch Predator CG552K. Acer heeft ook een preview gegeven van een industrie trendsetter 300 Hz IPS1 paneel met 1 ms reactietijd op zijn Predator Triton 500 gaming notebook. Perfect voor race- en shooter games waarbij snelle en vloeiende beelden cruciaal zijn. Het scherm ondersteunt levendige kleuren met een dekking van 100% van het sRGB kleurenpalet en brede kijkhoeken.

Acer heeft ook zijn ConceptD-lijn van creator-pc's uitgebreid met nieuwe convertible notebooks met Windows 10 en een krachtig werkstation. Een eervolle vermelding bij de CES 2020 Innovation Awards gaat uit naar de ConceptD 7 Ezel-serie, uitgerust met Acer's Ezel-scharnier waardoor er in vijf modi gewerkt kan worden. Hierdoor is het voor ontwerpers gemakkelijker dan ooit om samen te werken, ideeën te delen en deze tot leven te brengen. Het elegante en robuuste ConceptD 700-werkstation is gebouwd om met gemak creator-werkstromen met zware content aan te kunnen.

Acer heeft de B250i, een draagbare ledprojector met Studio Sound, aangekondigd. Dit model is ontworpen als een alles-in-één-apparaat met mobiel entertainment. Dit compacte model beschikt over draadloze Full HD (1080p) projectie, autofocus en uitstekende audiogetrouwheid in een draagbare behuizing, en past eenvoudig in een tas. De B250i is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een eenvoudig te installeren entertainmentapparaat met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, zonder dat de draagbaarheid daaronder te lijden heeft.

Acer introduceerde tot slot de nieuwste Spin 5 en Spin 3, geupdate modellen in de populaire convertible notebook-pc-lijn, met slankere ontwerpen, de nieuwste 10e generatie Intel Core-processoren en Windows 10 Home. Professionals en studenten kunnen kennis maken met een flexibel ontwerp waarmee zij moeiteloos kunnen schetsen, aantekeningen maken, inhoud vormgeven en presentaties geven gedurende de hele dag, allemaal met één eenvoudige draai.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!