Redactie - 07 januari 2020

KUARIO kondigt distributeursovereenkomst voor Europa aan

KUARIO heeft Info Technology Supply Ltd (ITS) aangesteld als erkende Europese distributeur voor de KUARIO Gateway voor PaperCut.

KUARIO is een multi-inzetbaar microbetaalplatform voor het beheer van gebruikerstegoeden, het bijhouden van transacties en maakt de administratieve taken, die daaraan verbonden zijn, overbodig. De KUARIO Gateway voor PaperCut is speciaal ontwikkeld om eenvoudige betalingen bij MFP-printers mogelijk te maken en verbindt de lokaal geïnstalleerde PaperCut-oplossing veilig met het KUARIO Cloud Platform. De bestaande lokale PaperCut-oplossing functioneert zoals gebruikelijk, terwijl de gebruiker via de KUARIO mobiele app betaalt voor de printopdrachten.

Bob Kalyan, Sales Director van ITS, is "enthousiast over de nieuwe samenwerking met KUARIO omdat hun oplossingen echt zijn ontworpen voor het installatiegemak van de reseller en het bedieningsgemak van de gebruiker. KUARIO’s producten passen perfect bij de producten van ITS en zijn een aanvulling op het aanbod van ITS".

Marcus van der Waal, Sales Director voor KUARIO, voegt hieraan toe: "Voor de distributie van het merk KUARIO in Europa heeft ITS een geweldig team van mensen dat verkoop-, technische- en marketingondersteuning biedt en veel kennis heeft van de Europese markt voor printmanagementoplossingen. Ik kijk erg uit naar een langdurige en productieve samenwerking met Bob en zijn team bij ITS.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!