Witold Kepinski - 07 januari 2020

Solimas Groep neemt meerderheidsbelang in B-Critical

Solimas Groep neemt meerderheidsbelang in B-Critical image

ICT-dienstverlener Solimas Groep BV heeft eind december een meerderheidsbelang genomen in B-Critical BV. De aandelen worden voor een onbekend bedrag overgenomen van AVANCE ICT Groep Nederland. Onder de vleugels van deze IT-detacheerder is B-Critical de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zelfstandige en onafhankelijke consultancy-organisatie.

Met deze overname zet Solimas een nieuwe stap in de verdere groei en ontwikkeling van haar eigen organisatie. Samen met de andere locaties van Solimas zal B-Critical zich blijven richten op projecten op het gebied van cloud, networking en IT-infrastructuur. Voor medewerkers en klanten zal er nagenoeg niets veranderen. B-Critical blijft opereren als zelfstandige onderneming binnen de Solimas Groep.

Imre Hüsen (foto), Directeur van B-Critical: “Onze ambitie is om klanten en partners te ondersteunen bij het implementeren van innovatieve oplossingen. Onze ervaren consultants en architecten zijn volledig geaccrediteerd door o.a. Microsoft, Citrix, VMWare en Ivanti en daarmee een autoriteit binnen hun vakgebied. Met hun kennis en ervaring kunnen wij onze eigen klanten alsmede die van Solimas helpen bij de succesvolle implementatie van projecten.”

Jan Smits, Directeur van B-Critical: “Wij verheugen ons erg op de samenwerking waarbij onze vakmensen een rijke aanvulling zijn op de reeds aanwezige kennis en ervaring binnen de groep. Uiteraard bedanken wij Ron Stomp en het team van AVANCE voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.”

Maarten van Montfoort, CEO van Solimas Groep: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van het team van B-Critical; een duidelijke investering in de breedte van onze organisatie. Wij zien een toenemende vraag naar hoogwaardig ICT personeel om onze klanten te ondersteunen bij innovatieve projecten. Met de aanwezige certificeringen zijn wij tevens in staat om versneld de hoogte status bij een aantal van onze key partners te behalen. De kennis en kunde die het team van B-Critical meebrengt is een directe meerwaarde voor onze klanten en medewerkers.”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!