CES: HP introduceert nieuwe devices, displays en accessoires

HP Elite Dragonfly

07-01-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

CES: HP introduceert nieuwe devices, displays en accessoires

HP introduceert zijn nieuwste PC's, displays en accessoires op de Consumer Electronics Show (CES) 2020.

De nieuwste consumenten- en zakelijke productinnovaties van het bedrijf bieden volgens HP gebruikers de vrijheid om veiliger te werken, content overal en altijd beschikbaar te hebben, en zorgt ervoor dat apparaten snel en makkelijk aangesloten kunnen worden. Daarnaast presenteert HP 's werelds eerste notebook en hoes gemaakt van plastic uit de oceaan.

"Onze passie is het creëren van apparaten en computerervaringen die toekomstbestendig zijn en die meer vrijheid bieden in de manier waarop de volgende generatie content creëert, consumeert en samenwerkt", aldus Alex Cho, President, Personal Systems, HP Inc. "Nu de pc steeds relevanter wordt, blijft HP verbazingwekkende innovaties leveren op het gebied van apparaten, beeldschermen en accessoires die prestaties, lichtgewicht, duurzaamheid, mobiliteit en privacy bieden".

Het gaat om de volgende nieuwe producten die nu en later beschikbaar zijn:

HP Spectre x360 15 is naar verwachting in april beschikbaar. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.

HP ENVY 32 AiO is nu beschikbaar vanaf €2699.

HP Elite Dragonfly (foto) met optionele Tile integration en HP Sure View Reflect is naar verwachting beschikbaar vanaf februari. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.

HP Elite Dragonfly met 5G en een 10th Gen Intel Core vPro processor is naar verwachting in de zomer beschikaar. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.

HP E24d G4 Advanced Docking Monitor is naar verwachting beschikbaar in februari. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.

HP E27d G4 Advanced Docking Monitor is naar verwachting beschikbaar in februari. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.

De HP ENVY Recycled Sleeve is naar verwachting beschikbaar in april vanaf €39.99.

De HP Pavilion Recycled Series is naar verwachting beschikbaar in de lente van 2020. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.

De HP Spectre Folio Backpack and Topload zijn naar verwachting beschikbaar in februari. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware