CES: Sennheiser introduceert hoofdtelefoons, in-ears en speakerloos audiosysteem
07-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CES: Sennheiser introduceert hoofdtelefoons, in-ears en speakerloos audiosysteem

Sennheiser kondigt op CES 2020 verschillende nieuwe producten aan. Het gaat om de HD 450BT en HD 350BT Bluetooth hoofdtelefoons, een speakerloos audiosysteem voor auto's en de CX 350BT en CX 150BT draadloze in-ears.

HD 450BT en HD 350BT

Sennheiser presenteert op CES 2020 in Las Vegas (van 7 t/m 10 januari) zijn nieuwe HD 450BT en HD 350BT Bluetooth hoofdtelefoons. De nieuwe hoofdtelefoons bouwen voort op hun voorgangers: de HD 4.40BT en HD 4.50BTNC. De koptelefoon combineren hoogwaardige audio, draadloze bewegingsvrijheid, 30 uur batterijduur en directe toegang tot spraakassistenten. Lees verder

Speakerloos audiosysteem voor auto's

Daarnaast lanceert Sennheiser in samenwerking met technologiebedrijf Continental een speakerloos audiosysteem voor auto-interieurs. De partners integreren de AMBEO 3D-audiotechnologie van Sennheiser met het Ac2ated Sound-systeem van Continental. Dit concept van Continental laat de conventionele luidsprekertechnologie volledig achter zich en benut aanwezige materiaaloppervlakken in het interieur om geluid te genereren.

Vergeleken met conventionele geluidssystemen bespaart Ac2ated Sound tot 90 procent op gewicht en ruimtegebruik. Dit maakt het systeem onder meer interessant voor elektrische auto’s, waarin gewichts- en ruimtebesparing van groot belang zijn. Lees verder

CX 350BT en CX 150BT draadloze in-ears

Ook introduceert Sennheiser op CES 2020 de nieuwe CX 350BT en CX 150BT draadloze in-ears van Sennheiser. De nieuwe modellen bieden 10 uur batterijduur en kunnen via USB-C worden opgeladen. Ook beschikt de CX 350BT over een eigen spraakhulpknop, voor snelle toegang tot Siri of Google Assistant. Beide modellen komen in zwarte en witte kleurvarianten uit. Lees verder.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware, audio
Hardware