Kees Tolsma van Tech Data fietst tegen kanker tijdens Alpe d’HuZes

11-01-2020 | door: Witold Kepinski

Kees Tolsma van Tech Data fietst tegen kanker tijdens Alpe d’HuZes

Kees Tolsma van Tech Data fietst dit jaar tegen kanker tijdens de Alpe d’HuZes tocht. Hij is zich nu aan het voorbereiden.

Tolsma: "Afgelopen maand was het al weer een jaar geleden dat ik op de operatie tafel lag voor de behandeling van prostaat kanker( actief en agressief). Eerste testen (februari, mei en september) laten nu zien dat ik schoon ben. Naast wat fysieke problemen en mentale druk, maak ik stappen vooruit. Voor komend jaar heb ik mijzelf als doel gesteld om op 4 Juni mee te doen aan Alpe d’HuZes. Dit om de vele mensen die ik al ben kwijt geraakt te herinneren, maar ook om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker."

Tolsma vervolgt: "Ik doe dit niet alleen, maar met Team Sneker Bikkels die gevormd is nadat ik deze keuze heb gemaakt. Naast mijn vrouw en dochter doen ook mijn beste vriend, zijn vrouw en dochter mee. Rest van gezin, familie en vrienden gaan mee als supporter. Willen jullie mij extra steunen? Of heb je een idee binnen je netwerk of met bedrijf (sponser), dan hoor ik dit graag. Elke Euro helpt in deze strijd!"

Doneren kan op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/keestolsma

Terug naar nieuws overzicht