Accenture koopt Symantec Cyber Security Services van Broadcom

08-01-2020 | door: Witold Kepinski

Accenture koopt Symantec Cyber Security Services van Broadcom

Accenture heeft ermee ingestemd de Cyber Security Services activiteiten van Symantec over te nemen van Broadcom. Financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

Door de overname wordt Accenture Security een van de grotere aanbieders van beheerde beveiligingsservices, waardoor het bedrijf verder kan worden verbeterd om bedrijven te helpen snel te anticiperen op cyberdreigingen, deze te detecteren en erop te reageren.

Symantec's portfolio van Cyber Security Services h in de VS, het Verenigd Koninkrijk, India, Australië, Singapore en Japan. De beheerde beveiligingsservices worden ondersteund door een eigen cloudgebaseerd platform dat een gestage stroom van technische en cyberinformatie voor bedreigingen van bedreigingen levert via een aanpasbare portal.

"Cybersecurity is een van de meest kritische bedrijfsvereisten geworden voor alle organisaties, ongeacht de branche of geografische locatie," zegt Julie Sweet (foto), Chief Executive Officer van Accenture. "Met de toevoeging van de Cyber Security Services-activiteiten van Symantec biedt Accenture Security een van de meest uitgebreide beheerde services voor wereldwijde bedrijven om cybersecurity-bedreigingen voor hun bedrijven op te sporen en te beheren."

Het Enterprise Security-bedrijf van Symantec, nu een divisie van Broadcom, heeft zijn hoofdkantoor in Mountain View, Californië, en het Cyber Security Services-bedrijf telt meer dan 300 werknemers over de hele wereld die toporganisaties in verschillende sectoren bedienen, waaronder financiële diensten, nutsbedrijven , gezondheid, overheid, communicatie, media, technologie en retail.

Terug naar nieuws overzicht