MWC Holland House Dinner Xperience inschrijving is geopend

09-01-2020 | door: Witold Kepinski

MWC Holland House Dinner Xperience inschrijving is geopend
(24-02-2020)

Tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2020 in Barcelona wordt voor Nederlandse bedrijven en congresgangers MWC Holland House Dinner Xperience georganiseerd. Dit culinaire netwerk business event wordt georganiseerd door Dutch Mobile Community (DMC) in samenwerking met Dutch IT–channel, Dutch Connect en Danny Frietman. Danny Frietman is tevens mede organisator/co-founder van Enterprise Summit welke organisator is van het Holland Paviljoen tijdens het MWC. Inschrijving is nu geopend.

Bij het Holland House Dinner Xperience kunt u na een drukke beursdag netwerken met uw gasten en uw peers tijdens een voortreffelijk uitgebreid walking dinner. Het sfeervolle restaurant Marina Bay in de haven van Barcelona is het decor voor dit unieke event en opent om 20.00 uur haar deuren voor de Nederlandse Community. De organisatie van het MWC Holland Paviljoen zal tevens gasten (eindgebruikers) uitnodigen om het event bij te wonen.

Het programma van de avond van de 24e februari is als volgt:

Opening door ambassadeur Jan Versteeg,

Staatsecretaris Economische Zaken Mona Keizer

Danny Frietman (co-founder DMC en Enterprise Summit)

Informeel netwerken en dineren

Het MWC Holland House Dinner Xperience is een uitstekende gelegenheid om in een goede sfeer te netwerken tijdens een uitstekend walking dinner.

Als Nederlands bedrijf mag u dit niet missen. Dus wacht niet te lang en bestel nu uw kaarten of informeer naar de voordelige packages. Er zijn nog slechts 200 VIP kaarten beschikbaar.

Datum en tijd: Maandag 24 februari 2020, 20:00 – 22:30 CET

Locatie

Marina Bay

19-21 Carrer de la Marina

08005 Barcelona

Spanje

Terug naar nieuws overzicht
Mobility