Apple deed goede business tijdens de feestdagen

10-01-2020 | door: Witold Kepinski

Apple deed goede business tijdens de feestdagen

Apple sloot 2019 af met meer omzet uit zijn apps en services aanbod, een jaar waarin Apple Arcade, Apple TV +, Apple News + en Apple Card werden geïntroduceerd en het voortdurende succes van de App Store, Apple Music, iCloud en meer diensten.

App Store-klanten gaven een recordbedrag van 1,42 miljard dollar uit tussen kerstavond en oudejaarsavond, een stijging van 16 procent ten opzichte van vorig jaar en 386 miljoen dollar alleen op nieuwjaarsdag 2020, een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar jaar en een nieuw eendaags record.

“2019 was het grootste jaar voor Services in de geschiedenis van Apple. We hebben verschillende opwindende nieuwe ervaringen voor onze klanten geïntroduceerd, allemaal terwijl we de standaard zetten voor gebruikersprivacy en -beveiliging" zegt Eddy Cue, senior vice president Internet Software and Services van Apple. "We beginnen het nieuwe decennium met ongelooflijke vaart en dankbaarheid aan onze klanten die zoveel enthousiasme hebben getoond voor al onze Services, en we blijven het werk van 's werelds beste makers, verhalenvertellers, journalisten en ontwikkelaars vieren."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, apps
Software