CloudLunch op 24 januari in Bistro Belle in Oud Zuilen

13-01-2020 | door: Redactie

CloudLunch op 24 januari in Bistro Belle in Oud Zuilen
(24-01-2020)

Het nieuwe jaar is van start! Na de fantastische afsluiting met de Winter BBQ (video), proost de organisatie van CloudLunch graag met jullie op 2020 tijdens de Nieuwjaarslunch op 24 januari a.s.. Het wordt weer een geweldig CloudLunch jaar! Dutch IT-channel is ook dit weer media partner en maakt een video verslag. Schrijf je nu in!

Op de Nieuwjaarslunch mag en kan je iedereen nog de beste wensen doen. De Nieuwjaar CloudLunch wordt gesponsord door hoofdsponsor Fortinet en sub-sponsor Rubrik.

Kom netwerken met nieuwe en bestaande contacten en luister naar de sprekers. Zo spreekt Björn Olde Kater van Fortinet. Björn heeft een passie voor het introduceren van innoverende, digitale producten en nieuwe diensten, tevens zijn dagelijkse bezigheid bij Fortinet. Hij is al meer dan 20 jaar actief in de IT bij o.a. Cisco en Alcatel. Björn gaat on op het vraagstuk Cyber Security. Is er een ''Silver Bullet'' voor Security? Binnen de wereld van Cyber Security worden we geconfronteerd met een geraffineerd en groter wordend aanvalsoppervlak. Denk aan OI/IiT, Hybride- en Multi-Cloud omgevingen. Ga er maar aan staan om dat te beveiligen op een holistische, geïntegreerde en geautomatiseerde manier... Björn legt uit hoe dit aan te pakken binnen snel veranderende complexe wereld van Cyber Security. Niet sexy,..wel noodzakelijk...''

Een andere spreker is Robert de Wit. Hij is Business Development Manager bij Smart City Projects, actief bij o.a. ICT Campus Almere, Gemeente Amsterdam en projectontwikkelaars en eindgebruikers van datacenters. Smart City is uniek, door de inzet van datacenters en de circulaire economie, in het slim omgaan met de energietransitie. Robert vertelt bevlogen over hoe de digitale transformatie de energietransitie kan versterken. Hoe kan het vestigingsbeleid van datacenters bijdragen aan leefbare en slimme steden, en welke rol speelt IOT hierin?

Daarnaast geeft Marcel Nootebos van Rubrik ook nog een inspirerende creatieve pitch.

Verzeker jezelf van een plek tijdens CloudLunch
De doelgroep? Iedereen die actief is of een rol speelt in de Cloud wereld.

Wat kost het?
Jouw bijdrage voor de lunch is 29,50 euro. De drankjes krijg je aangeboden van onze sponsoren

Vol is vol
Schrijf je snel in want vol is vol! 

Event: CloudLunch Bistro Belle

Datum: 24 januari

Let op, nieuwe tijd: 11:30 inloop, 12:00 start

Locatie: Bistro Belle

Kosten € 29,50

CloudLunch is een initiatief van Thijs van Hofwegen en Martijn van Zoeren. Dutch IT-channel is media partner. Samen organiseren zijn ook een speciale CloudLunch tijdens de Dutch Cloud Day op 9 april 2020 in Fort Voordorp. 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud