Betty Blocks organiseert no-code workshops voor IT professionals

13-01-2020

Betty Blocks organiseert no-code workshops voor IT professionals
(30-01-2020)

Voor IT professionals die de kansen van no-code software willen ontdekken, organiseert Betty Blocks deze maand een evenement: 'No-code voor IT professionals'. Tijdens dit event kunnen developers direct aan de slag met het populaire no-code platform.

Volgens onderzoeksbureaus Gartner en Forrester zorgt de opkomst van no-code ontwikkelingsplatforms voor grote veranderingen in het IT landschap. Dankzij no-code en low-code platforms kunnen non-developers niet alleen zelf applicaties ontwikkelen, maar ze versnellen ook het werk van bestaande IT professionals.

No-code voor ervaren developers

Hoewel no-code platformen nog vaak worden beschouwd als tools voor citizen development, gericht op de empowerment van niet-programmeurs, brengen ze juist ook voor traditionele programmeurs grote voordelen met zich mee, stelt Betty Blocks CEO Chris Obdam. “Nu no-code en low-code ontwikkelingsplatformen steeds meer mainstream aan het worden zijn, merk je dat ervaren developers ook de potentie van deze platformen inzien,” aldus Obdam. “Deze trend kan hun werk niet alleen veel sneller, maar ook leuker en uitdagender maken.”

No-code voor IT professionals is bedoeld om IT-ontwikkelaars meer inzicht te geven in het Betty Blocks platform, met workshops voor zowel beginners als gevorderden. Aan het eind van de avond zullen de deelnemers antwoord hebben op vragen als: Hoe werkt een no-code platform precies? Waarom wenden software ontwikkelaars zich tot no-code? En welke soorten applicaties bouwen ze ermee?

Aanmelden en meer informatie

Het workshop evenement vindt plaats op 30 januari 2020 in het hoofdkantoor van Betty Blocks. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je direct aan als je wilt deelnemen! Meer informatie over het evenement vind je hier.

Locatie: De Hub, Pettemerstraat 7, Alkmaar
Datum en tijd: 30 januari 2020 - 18.30 tot 22.00 (inclusief eten en drinken)

Terug naar nieuws overzicht
Software