NETGEAR toont innovaties tijdens CES

15-01-2020 | door: Redactie

NETGEAR toont innovaties tijdens CES

Netwerkspecialist NETGEAR nam tijdens CES 2020 in Las Vegas een aantal belangrijke awards en nominaties in ontvangst: voor de Nighthawk M5 mobiele router en de Nighthawk AX8 8-Stream. Daarnaast kondigde de pionier in geavanceerde netwerktechnologieën in huis, bedrijven en serviceproviders er een aantal van hun nieuwste producten en innovaties aan, waaronder het Orbi Tri-band Mesh wifi-systeem.

Hieronder staat een totaaloverzicht van het belangrijkste nieuws van NETGEAR rondom CES:

NETGEAR heeft tijdens de jaarlijkse internationale Consumer Electronics Show in Las Vegas bekendgemaakt dat de Nighthawk M5 mobiele router met 5G en wifi 6 (MR5200) is uitgeroepen tot CES 2020 Innovation Awards Honoree. Naast de mobiele router zijn ook de Insight Instant Mesh wifi-oplossing en de Nighthawk AX8 8-Stream wifi 6-router van NETGEAR uitgeroepen tot Innovation Awards Honoree.

NETGEAR heeft verder bekendgemaakt dat de Nighthawk AX8 8-Stream wifi 6-router is uitgeroepen tot CES 2020 Innovation Awards Honoree. Naast de wifi 6-router zijn ook de Insight Instant Mesh wifi-oplossing en de Nighthawk M5 mobiele router van NETGEAR uitgeroepen tot Innovation Awards Honoree.

NETGEAR presenteerde tijdens CES de nieuwe Gigabit Ethernet PoE+ en Ultra60 PoE++ modellen in de Unmanaged en Smart Managed Pro Switch-serie die vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar zijn. Een van de nieuwe modellen is de eerste Cloud Managed Ultra60 PoE++ switch in de sector met ononderbroken PoE voor bedrijven van elke grootte. Met deze nieuwe producten breidt NETGEAR zijn assortiment geavanceerde apparatuur voor moderne bedrijven, zoals de tot CES 2020 Innovation Awards Honoree uitgeroepen Insight Instant Mesh wifi-oplossing, verder uit.

NETGEAR kondigde eveneens tijdens CES de introductie van het Nighthawk Mesh wifi-systeem aan. Als de toonaangevende leverancier van mesh wifi-oplossingen met het ruimste wifi 6-aanbod in de branche blijft NETGEAR zich inspannen om de wifi-performance naar een hoger niveau te tillen met de lancering van een nieuwe productlijn, het Nighthawk Mesh wifi-systeem. Daarmee haakt het bedrijf aan bij het snelst groeiende segment geavanceerde wifi-oplossingen: wifi 6 mesh-systemen.

NETGEAR combineert tot slot het Orbi Tri-band Mesh wifi-systeem met mobiel internet via 4G LTE als alternatief voor een traditionele vaste internetaansluiting op basis van een kabel-, glasvezel- of DSL-verbinding.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware