Peet ICT neemt IT-hardware activiteiten ABM ICT over

16-01-2020 | door: Witold Kepinski

Peet ICT neemt IT-hardware activiteiten ABM ICT over

Peet ICT te Kamperland neemt met ingang van 1 februari 2020 een deel van de activiteiten van ABM ICT over. ABM ICT gaat voortaan opereren onder de naam Rijkse-iT en zal zich gaan richten op IT-dienstverlening waaronder efficiënt inrichten van financiële en logistieke processen en (veilig) werken in de cloud met Office 365.

Door deze focus op IT-dienstverlening vervalt het leveren en ondersteunen van IT-hardware door ABM ICT. ABM ICT is op zoek gegaan naar een partner die voldoet aan criteria zoals, professionaliteit, service-gerichtheid en persoonlijk contact.

Er is gekozen voor een samenwerking met Peet ICT B.V. te Kamperland. De overname past in de groeistrategie en visie van Peet ICT B.V. en hiermee bouwt Peet ICT B.V. haar positie in de IT-branche verder uit. Sinds 2013 werkt Peet ICT hard aan het realiseren van haar missie: ”Zorgeloze IT”. De organisatie heeft een duidelijke focus en is sinds de oprichting uitgegroeid tot een gerenommeerde ICT-leverancier met een sterke marktpositie zo meldt Lionel Peet (foto), directeur van Peet ICT: “ABM ICT heeft zich bewezen als een betrouwbare samenwerkingspartner met hart voor de klant. Doordat de visie van Peet ICT B.V. niet ver van die van ABM ICT ligt en beide bedrijven service en advies boven de marges stellen ben ik ervan overtuigd dat wij in staat zijn om de klanten van ABM ICT van dienst kunnen zijn zoals ze dat al jaren gewend zijn. “

Christian Sanderse van ABM ICT:: ”Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn. Met hun huidige klantenbestand heeft Peet ICT bewezen een toonaangevende partij te zijn op het gebied van systeem en netwerkbeheer. De klanten profiteren hiermee dus direct van de hoge mate van kennis, goede 24/7 support, sterke reputatie en hun kijk op innovatie."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware