Wouter Hoeffnagel - 17 januari 2020

Eaton introduceert nieuwe 3S UPS

Eaton introduceert nieuwe 3S UPS image

Powermanagementbedrijf Eaton introduceert de stijlvolle 3S UPS, die bescherming biedt tegen spanningspieken en -dippen en als noodstroomvoorziening fungeert bij stroomuitval. Als extra waarborg is apparatuur die aangesloten is op de Eaton 3S UPS verzekerd tegen schade als gevolg van verstoringen in de netspanning.

De nieuwe Eaton 3S beschermt waardevolle apparatuur in huis of op kantoor tegen indirecte schade door bijvoorbeeld blikseminslag of fluctuaties in het elektriciteitsnet. Televisie, pc, spelcomputer, audio- en netwerkapparatuur kunnen onherstelbaar beschadigd raken als er een spanningspiek of -dip optreedt. Behalve praktisch ongemak levert dat ook een flinke kostenpost op. Daarom beschermt de nieuwe Eaton 3S de gekoppelde apparatuur volgens de IEC 61643-11 norm, zowel via de elektriciteitsaansluiting als ook via de data-aansluitingen indien overspanning via de datakabel optreedt (zoals mogelijk is bij blikseminslag). Mocht er desondanks schade optreden, dan zijn de kosten daarvan verzekerd.

Apparatuur op correcte manier afsluiten

Bij stroomuitval biedt de Eaton 3S back-up spanning waardoor er voldoende tijd is om apparatuur op een correcte manier af te sluiten. Ook dat kan schade aan de apparatuur voorkomen. Bovendien biedt de noodstroomvoorziening de gelegenheid en tijd om werk en bestanden op een juiste wijze op de computer op te slaan. De ingebouwde software kan er ook voor zorgen dat de aangesloten computer op de juiste wijze wordt afgesloten zonder dataverlies.

De nieuwe Eaton 3S UPS is per direct beschikbaar in drie varianten met zes of acht (IEC, FR of Schuko) stopcontacten en USB- en xDSL-poorten, en met verschillende batterijcapaciteit: 450VA/270W, 550VA/330W, 700VA/420W en 850VA/510W.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!