Adobe kondigt Adobe Experience Manager als cloud dienst aan

16-01-2020 | door: Redactie

Adobe kondigt Adobe Experience Manager als cloud dienst aan

Adobe heeft Adobe Experience Manager, onderdeel van Adobe Experience Cloud, als een clouddienst geïntroduceerd. Deze geavanceerde cloud-gebaseerde oplossing voor digital experience management biedt krachtige kant en klare functies en aanpasbare opties voor het optimaliseren van content die marketeers en ontwikkelaars nodig hebben in combinatie met de wendbaarheid van een SaaS-oplossing.

Merken kunnen binnen enkele minuten toegang krijgen tot de applicatie en in slecht een paar weken live gaan met het bieden van dynamische en gepersonaliseerde content en ervaringen. Op dit moment hebben merken hier vaak maanden voor nodig.

Binnen de huidige belevingsgerichte economie moet ieder bedrijf een digitale onderneming zijn. Met oplossingen voor data en analytics, content en personalisatie, customer journey management, commerce en advertising, is Adobe Experience Cloud de drijvende kracht achter Customer Experience Management (CXM) in zowel de B2B als B2C sector en voor bedrijven van elke omvang aldus Adobe.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Software
Cloud