Redactie - 17 januari 2020

Eficode benoemd tot Atlassian Platinum Solution Partner

Eficode benoemd tot Atlassian Platinum Solution Partner image

Eficode heeft de status van Platinum Partner behaald in de Benelux, het hoogste niveau binnen het Atlassian solution partnerprogramma. Daarmee erkent Atlassian de expertise en verscheidenheid aan diensten die het Europese DevOps-zwaargewicht in huis heeft.

Al meer dan tien jaar helpt Eficode bedrijven om hun Atlassian-producten optimaal te benutten, van implementatie en schalen tot ondersteuning en onderhoud. Tot de Atlassian stack horen tools als Jira Software, Confluence, Atlassian Cloud en Jira Align.

Gegevens migreren uit meerdere Atlassian tool-instanties en omgevingen optimaliseren, bijvoorbeeld door tools van servers naar de cloud te migreren, zijn slechts een greep uit de diensten van Eficode.

“We gebruiken Atlassian-tools om verschillende van onze producten te optimaliseren. Eficode begeleidt ons voortdurend met hun DevOps-expertise om onze Atlassian-suite zo efficiënt mogelijk te gebruiken”, aldus Kenneth Jes Juliussen, hoofd Development Support bij Bankdata, een van de grootste financiële technologiebedrijven in Denemarken.

Eficode biedt niet alleen diensten op maat, maar levert ook onderhoud en ondersteuning voor Atlassian-producten in de vorm van managed services. Zo kunnen ontwikkelaars zich proactief richten op waardecreatie voor klanten. De tools van Atlassian zijn daarnaast onderdeel van het Eficode ROOT DevOps Platform, dat het hele softwareontwikkelingsproces overbrugt, van het beheren van requirements tot Continuous Delivery en analytics. Maar ook buiten het Eficode ROOT DevOps Platform biedt Eficode ondersteuning voor Atlassian-producten.

“Benoemd worden tot Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux is een teken van vertrouwen in onze diensten en een fantastische stap voorwaarts in onze strategie om bedrijven te voorzien van de beste DevOps-knowhow”, zegt Niko Herold, vicepresident van Eficode ROOT.

Eficode opende in september 2018 de deuren van haar Amsterdamse kantoor en heeft sindsdien gewerkt met grote merken binnen de financiële wereld en in andere sectoren. Eficode is niet alleen Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux, maar ook in Denemarken, Finland, Zweden en de DACH-regio.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!