iSense ICT Professionals stelt Marco Berkhout en Richard Tanga aan als Managing Directors

Marco Berkhout

iSense ICT Professionals stelt Marco Berkhout en Richard Tanga aan als Managing Directors

Richard Tanga

18-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

iSense ICT Professionals stelt Marco Berkhout en Richard Tanga aan als Managing Directors

Marco Berkhout (36) en Richard Tanga (45) zijn per 1 januari 2020 aangesteld als de nieuwe Managing Directors van ICT-detacheerder iSense ICT Professionals. Daarmee volgen zij Vincent Day en Adrienne Warso op.

Voor deze stap vervulden Berkhout en Tanga in de afgelopen tien jaar diverse functies binnen iSense ICT Professionals. In deze nieuwe rol zijn zij verantwoordelijk voor het verder vormgeven van de groei en uitbreiding van de organisatie. Hun kennis en ervaring gaan zij onder meer inzetten voor de doorontwikkeling van professionals, die worden gekoppeld aan opdrachtgevers, variërend van multinationals, grotere MKB-bedrijven en overheid. Ook zien ze erop toe dat alle ICT-diensten binnen iSense aansluiten op de wensen en behoeften van huidige en toekomstige klanten.

Versterken van positie

Berkhout kijkt uit naar zijn nieuwe rol en geeft aan de sterke positie van iSense ICT Professionals verder te willen uitbouwen. “In de afgelopen jaren maakten we een stabiele groei door. Daardoor kunnen we nu met 500 medewerkers onze klanten helpen met hun ICT-vraagstukken. Het is mijn ambitie om ervoor te zorgen dat onze klanten de ICT’ers kunnen blijven inhuren die zij nodig hebben voor hun projecten. Tegelijkertijd willen we uitdagende opdrachten aan onze professionals aanbieden om samen nog succesvoller te worden.”

Ook Tanga wil met zijn visie en kennis de positieve ontwikkeling van iSense ICT Professionals voortzetten. “De afgelopen jaren is iSense uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. iSense doet ertoe. Het is een prachtige organisatie en de ambitie is er om het nog beter te gaan doen. Daar help ik graag bij door mijn kennis over de ICT-branche in te zetten ter bevordering van de beleidsvoering van iSense.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People