T-Mobile introduceert Unlimited 5G ready abonnement

18-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

T-Mobile introduceert Unlimited 5G ready abonnement

T-Mobile introduceert een 5G ready abonnement in Nederland. Dit nieuwe abonnement is een uitbreiding van het zeer populaire Unlimited abonnement. Abonnees krijgen met dit abonnement direct toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is.

De telecomprovider speelt met dit nieuwe uitgebreidere abonnement in op de wensen van klanten en de ontwikkelingen in de markt. Met het huidige Unlimited abonnement kunnen klanten al langer onbeperkt bellen en internetten in Nederland. T-Mobile voegt hier in dit nieuwe abonnement onbeperkt bellen vanuit Nederland naar de EU en veilig internet aan toe. Via ingebouwde antivirussoftware wordt onveilig dataverkeer van websites en apps direct geblokkeerd.

Eerste 5G-toestellen dit kwartaal beschikbaar

Naar verwachting zijn de eerste 5G-toestellen vanaf het eerste kwartaal beschikbaar op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt klanten met haar nieuwe abonnement de zekerheid direct bij de lancering toegang te krijgen tot dit netwerk. Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt T-Mobile: “We liggen op schema om als eerste in Nederland een landelijk dekkend 5G netwerk uit te rollen. We bieden daarom de klanten met een 5G toestel in combinatie met dit uitgebreidere Unlimited abonnement nu al de zekerheid en de primeur om als eerste toegang te krijgen tot dit allernieuwste 5G netwerk. Klanten weten nu al precies wat het allernieuwste 5G Unlimited abonnement gaat kosten en zijn klaar voor de volgende stap in telecom.”

Het nieuwe uitgebreidere Unlimited abonnement is beschikbaar vanaf februari. De prijs is € 37,50 per maand.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility