Witold Kepinski - 21 januari 2020

spriteCloud lanceert Software Testing Services op abonnementsbasis

spriteCloud, een software testing- en cybersecurity services-aanbieder gevestigd in Amsterdam, kondigt de lancering aan van een Software Testing service op abonnementsbasis.

Het nieuwe abonnementsmodel zorgt ervoor dat klanten een op maat gemaakte testing service bundel kunnen creëren die past bij hun specifieke software testing-behoeften. Dat heet een Test Stack, en dit modulaire servicepakket bestaat uit een flexibele mix van functionele testing, test automation, prestatie- en loadtesting, en cybersecurity testing, die gekocht worden op een terugkerende maandelijkse basis.

Deze nieuwe abonnementsservice geeft klanten de mogelijkheid om software testing services te combineren met een betaalbare prijs. Het resultaat is een hogere kwaliteit van software en een betere klantervaring door een consistentere software testing zo meldt het bedrijf uit Amsterdam.

spriteCloud’s Software Testing Abonnementsservice is voor organisaties die een aanzienlijk deel van hun opbrengst halen uit mobiele, desktop-, of webapplicaties. Service-abonnees stellen hun Test Stack samen door te bepalen welke testing services ze nodig hebben, hoeveel dagen werk ze van elke testing service willen, en de lengte van de abonnementsduur. De Test Stack kan aangepast worden zoals nodig doorheen de duur van het abonnement om beter te passen bij de veranderende testbehoeften van het project of de organisatie. spriteCloud consultants zijn beschikbaar om ondersteuning en deskundig advies aan te bieden voor de creatie van de Test Stack. De minimale duur van een Software testing Abonnement is drie maanden.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!