Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
21-01-2020 | door: Marco van der Hoeven

IBM: “Innovatie is belangrijke strategische pijler”

“Innovatie is een belangrijke pijler onder onze strategie. We proberen dan ook onze klanten een goede keuze te laten maken in de richting van cloud”, zegt Sander Slingerland van IBM in deze reportage vanaf de Dutch IT-channel Awards. Het team van Dutch IT-channel sprak hem over hun betrokkenheid bij dit event, en de verwachtingen die zij hebben voor het komende channel-jaar.

Unieke prestatie

Presentatrice Nance Coolen en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski reikten in totaal negentien prijzen uit aan bedrijven en personen die in 2019 onderscheidend waren of een unieke prestatie hebben geleverd.

Lustrumeditie

De lustrumeditie van het grootste IT-business gala van Nederland was met ruim 750 gasten sinds december al volledig uitverkocht. In het vernieuwde Studio 21 kwam de Nederlandse IT-industrie samen om het belang van business technology voor de Nederlandse economie te vieren. Na een gezellige ontvangst genoten de bezoekers van de awardshow met een heerlijk diner en mooi amusement. De avond werd feestelijk afgesloten met een gezellige afterparty met live muziek.

Terug naar video overzicht
Dutch IT-channel Awards