Mailchimp, Dropbox en Pandadoc beschikbaar in Zendesk Sell Marketplace

Adrian McDermott

23-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Mailchimp, Dropbox en Pandadoc beschikbaar in Zendesk Sell Marketplace

Zendesk breidt de Apps Marketplace voor Sell apps uit met nieuwe tools. Onder meer Mailchimp, Dropbox en Pandadoc zijn beschikbaar.

De App Marketplace geeft sales teams op een centrale plek toegang tot de belangrijkste klantinformatie. Marketing en finance tools geven sales professionals de beschikking over klantinformatie. Via de Zendesk Sell interface krijgen zij meer inzicht en ontstaat er een compleet beeld van de (potentiële) klant.

“Klanten verwachten steeds vaker van bedrijven dat zij intern en met partners samenwerken om een geweldige ervaring te bieden. Van het verstrekken van informatie in de verkenningsfase en bij het overwegen van de aankoop tot het oplossen van specifieke issues”, zegt Adrian McDermott (foto), President of Products bij Zendesk. "Met deze nieuwe apps bieden we sales teams toegang tot waardevolle informatie. Daarnaast hebben zij met Zendesk Sell de beschikking over een platform dat hen in staat stelt samen te werken met customer service collega’s en andere interne teams.”

Terug naar nieuws overzicht
Software