Teun Levering benoemd tot CEO van NetDialog en Olaf Hasker tot CEO van MeasureWorks

Teun Levering

23-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Teun Levering benoemd tot CEO van NetDialog en Olaf Hasker tot CEO van MeasureWorks

Teun Levering (foto) is per 1 januari 2020 benoemd tot CEO van NetDialog International. Hij volgt Olaf Hasker op, die per 1 januari CEO van MeasureWorks International is geworden en nauw betrokken blijft bij de activiteiten van NetDialog als Non-Executive Director.

NetDialog maakte onlangs bekend het Nederlanse MeasureWorks over te nemen. NetDialog is een aanbieder van Networked Application Visibility-diensten, terwijl MeasureWorks web performance-oplossingen levert. Met de overname verstevigt NetDialog haar positie op de markt wat betreft het optimaliseren van de eindgebruikerservaring van klanten wereldwijd.

Groeiambitie realiseren

“Teun Levering heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en uitvoering van de commerciële strategie van NetDialog. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bedrijf onder zijn leiding haar groeiambities kan realiseren”, aldus Hasker, die sinds 2009 CEO was van NetDialog.

Levering is verheugd over zijn benoeming en bedankt Hasker voor al zijn steun. "Olaf heeft het bedrijf de afgelopen 10 jaar zeer succesvol geleid. Het zal dan ook een grote uitdaging worden om in zijn voetsporen te treden”, zegt Levering, die de afgelopen jaren Sales & Marketing Director was bij NetDialog. Daarvoor vervulde hij verschillende sales- en managementrollen bij onder andere Samsung, BT en HP Inc.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People