Liquit stelt Nico Zieck aan als Senior IT Architect

24-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Liquit stelt Nico Zieck aan als Senior IT Architect

Nico Zieck (foto) door Liquit is per 1 januari benoemd tot Senior IT Architect. In deze nieuwe rol is Zieck het belangrijkste contactpunt voor zowel klanten als partners van het bedrijf.

Zieck was eerder werkzaam als Presales Architect bij Liquit. In deze functie adviseerde hij eindklanten over Liquit oplossingen. In zijn nieuwe rol zet hij zijn eerder opgedane ervaring bij eindklanten in om de propositie van Liquit-partners te versterken. “Het komende jaar wil ik de band met onze partners nog verder versterken. Dat ga ik doen met diverse initiatieven om de partner verder bij Liquit te betrekken, ook op het vlak van productontwikkeling en dienstverlening. Ik verwacht een zeer diverse rol, waarbij ik iedere dag geprikkeld en uitgedaagd wordt om voor onze klanten het meest optimale uit hun werkplek te halen.”

Voor Liquit boort de groei van Zieck nieuwe mogelijkheden aan. “Nico heeft zich in zijn rol als Presales Architect bewezen voor zowel Liquit als onze klanten en partners. In zijn nieuwe functie zal hij dit nog verder uitbouwen door gezamenlijke proposities met partners verder uit te werken en de partners te ondersteunen bij workshops en architectuur- en adviestrajecten. Hij wordt een onmisbaar aanspreekpunt voor technische vraagstukken bij klanten en partners, en plaatst zich daarmee terecht in het hart van onze organisatie”, aldus Peter Hermeling, mede-oprichter van Liquit.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People