Spinpanel benoemt Bendert Post tot Chief Commercial Officer

Bendert Post

23-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Spinpanel benoemt Bendert Post tot Chief Commercial Officer

Bendert Post (foto) is per 20 januari bij Spinpanel in dienst getreden als Chief Commercial Officer. Post vervult hiermee een belangrijke functie binnen de internationale groei van Spinpanel. Hij volgt Vincent Oostlander op, welke een grote rol heeft gespeeld in het opbouwen van Spinpanel.

Spinpanel ondersteunt de Microsoft partners in het automatiseren en leveren van Microsoft cloud dienstverlening. Zo biedt Spinpanel de mogelijkheid tot het rapporteren, orchestreren, beheren en self-servicing van Microsoft Cloud diensten zoals Office 365, Microsoft 365 en Microsoft Azure services. Spinpanel biedt daarnaast de mogelijkheid om volwaardige werkplekken en andere solutions op basis van Microsoft 365 en Microsoft Azure (zero-touch) te deployen en te beheren.

Commerciële en strategische activiteiten uitbreiden

Bendert heeft als taak om de commerciële en strategische activiteiten van het platform verder te verstevigen en uit te breiden. Voor zijn aanstelling bij Spinpanel is Post werkzaam geweest bij onder meer ITON en PQR.

Karel Saurwalt (CEO), ziet de komst van de nieuwe CCO met vertrouwen tegemoet: “Wij als Spinpanel maken belangrijke stappen in het bereiken van zowel onze nationale als internationale ambities. Bendert gaat voor focus en helderheid zorgen, zodat zowel onze nationale en internationale partners nog beter bediend kunnen worden. Zijn kennis en ervaring zal zorgdragen voor een sterke aanvulling op de reeds aanwezige expertise, ik ben daarom ook erg blij en trots met de aanstelling van Bendert.”

De volgende stap

Spinpanel beschikt met Bendert Post over een ervaren CCO. Post heeft zijn voetsporen verdiend binnen enkele managementfuncties binnen de IT-wereld en zal zijn commerciële achtergrond met de nodige inhoudelijke expertise combineren: “Ik ben uiterst verheugd om het succes van Spinpanel voort te zetten en verder uit te bouwen. In de wereld waarin een “Cloud first” strategie en adoptie exponentieel blijven groeien, is een platform als Spinpanel cruciaal. Spinpanel ondersteunt de ICT-distribiteur en partner in de adoptie van Microsoft Cloud, Azure maar ook “out-of-the-box” solutions zoals de “modern workspace” op basis van Microsoft 365. Wij helpen de partner in deze transformatie en met het omarmen van nieuwe Microsoft diensten. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking.”

Naast de komst van de nieuwe CCO blijft Spinpanel inzetten op Microsoft Cloud. Zo komt er op korte termijn volledige ondersteuning voor Microsoft 'new' Azure en gaat het bedrijf nieuwe “out-of-the-box” solutions ondersteunen gebaseerd op Microsoft Cloud diensten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People