Westcon sluit distributieovereenkomst met Netskope

23-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Westcon sluit distributieovereenkomst met Netskope

Wereldwijde technologiedistributeur Westcon gaat een distributieovereenkomst aan met Netskope, gespecialiseerd in cloudbeveiliging. Als onderdeel van de overeenkomst gaat Westcon het schaalbare, cloud-native platform van Netskope in de Benelux, DACH en de Scandinavische regio's distribueren.

Met de distributieovereenkomst voegt Westcon een 100% cloud security leverancier aan haar portfolio toe. het bedrijf versterkt hiermee haar Next Generation Solutions (NGS) aanbod in Cloud en Data Security. Het bedrijf op maat gemaakte beveiliging aanbieden aan klanten die de overstap naar de cloud maken. De onlangs opgerichte NGS-businessunit versterkt de technische focus van Westcon op het gebied van Cybersecurity en nieuwe mogelijkheden die worden geboden door 'born-in-the-cloud'-leveranciers en -partners.

'De juiste keuze'

"Deze overeenkomst met Netskope is een goede indicatie dat onze investering in Next Generation Solutions de juiste keuze is. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren”, zegt Daniel Hurel, Vice President Westcon EMEA, Cyber Security & Next Gen Solutions. “Onze overeenkomst met Netskope is hier een voorbeeld van en we kijken er naar uit om samen te gaan werken met deze marktleider, wetende dat we gezamenlijk onze partners kunnen helpen in het verbeteren van de beveiliging bij hun overstap naar de cloud. “

Andre Stewart, MD VP EMEA, Netskope: “Wij hebben besloten om met Westcon samen te werken omdat ze bereid waren en in staat zijn om te voorzien in de behoefte, waarin de rest van het kanaal op dit moment niet voorzag. Westcon heeft een agressief leadgeneratieprogramma opgebouwd en ook een renewalsteam, dat zal helpen om de terugkerende inkomsten van Netskope veilig te stellen en onze verkoopstrategie te ondersteunen. Daarnaast hebben we gemerkt dat een grote partner als Westcon de financieringskracht heeft om de grote Service Providers beter van dienst te kunnen zijn en ook de financieringscapaciteit heeft om Cloud Security als dienst aan te bieden, wat steeds meer gevraagd wordt door eindgebruikers. Werken met Westcon zal onze groei in de Benelux, Duitsland en de Scandinavische landen versnellen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud