Avisi gaat samenwerking aan met Health Valley

24-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Avisi gaat samenwerking aan met Health Valley

Het Arnhemse softwarebedrijf Avisi gaat een samenwerking aan met Health Valley. Samen met Health Valley wil Avisi IT-oplossingen ontwikkelen die het verlenen van kwalitatieve goede zorg ondersteunen. Het uiteindelijke doel is samen met het netwerk impact te maken voor de gezondheid van nu en in de toekomst.

Jan Bakker, directeur en mede-oprichter Avisi licht toe: “De missie van Avisi is om waarde toe te voegen aan organisaties en maatschappij. Daarbij ligt de focus op innovatie door middel van software en dat past uitstekend bij Health Valley. Samen gaan we impact maken voor mens en maatschappij!”. Avisi is ontwikkelaar van onder meer software voor digitale uitwisseling van medische gegevens tussen zorginstellingen.

Koen van den Hurk, innovatiemanager bij Health Valley: "Software is tegenwoordig overal, maar goede software kan nog wel een uitdaging zijn. Met Avisi als partner wordt het netwerk versterkt met een partij die zorg draagt voor gezonde software.” Health Valley is het grootste innovatienetwerk op het gebied van Life Sciences & Health en opereert vanuit het oosten van Nederland. De organisatie speelt in onder andere de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Wageningen al jarenlang een relevante rol bij onder andere het ‘matchen’ van vraag en aanbod bij innovaties in de zorg.

Terug naar nieuws overzicht
Software