HYCU introduceert Protégé multi-cloud data protection

27-01-2020 | door: Hans Steeman

HYCU introduceert Protégé multi-cloud data protection

Het in Boston gevestigde HYCU is inmiddels geen onbekende meer. Begonnen als de aanbieder van een secondary storage oplossing voor Nutanix HCI, is het bedrijf zijn vleugels flink aan het uitslaan. De in juni 2017 geïntroduceerde Nutanix-oplossing is een eclatant succes met 1300 klanten in 62 landen. Opvallend is dat het bedrijf een NPS (Net Promotor Score) van 87 heeft. Ongekend hoog in de markt.

Na de introductie van de Nutanix-oplossing zijn er ook derivaten ontwikkeld voor GCD (Google Cloud Drive) en VMware, daarnaast zijn thans integraties voor Microsoft Azure en Amazon’s AWS in ontwikkeling. Het begin van een nog steeds groeiend aanbod van oplossingen. Dit is in lijn met de bedrijfsdoelstelling van een 300% groei jaar over jaar.

De nieuwe dienst HYCU Protégé, is een volgende stap in de ontwikkeling van het portfolio. Simon Taylor (foto) de gelukkige CEO van HYCU, is hierover helder: “It’s now becomming essential to provide a data management solution that complements the cloud of choice whilesimplifying key processes like data migration and disaster recovery.” Samenvattend: er is behoefte aan een datamanagementoplossingen die multi-cloud ondersteunt en de klant alle vrijheid geeft bij het selecteren en gebruiken van een (publieke) cloudoplossing. Met HYCU Protégé biedt men de klant een oplossing voor Data Assurance, Data Mobility en Disaster Recovery. Een complete suite die via een uniform dashboard toegang geeft tot de belangrijkste functies voor cloudmanagement.

Protegé garandeert een complete disaster recovery van applicaties, ook als die op verschillende cloud’s geïnstalleerd zijn. Een andere belangrijke troef is de ondersteuning voor migratie van applicaties tussen cloud en on-premises opslag. Deze single clickoplossing garandeert dat alle noodzakelijke componenten die bij de applicatie horen mee gemigreerd worden. Voor de gebruiker is de bediening erg eenvoudig via het enkelvoudige dashboard dat alle gebruikte cloudomgevingen integreert.

Door: Hans Steeman

Terug naar nieuws overzicht
Cloud