Agium EPM krijgt OneStream Software Diamond Partner level

28-01-2020 | door: Redactie

Agium EPM krijgt OneStream Software Diamond Partner level

Agium EPM is erg trots dat ze mogen verkondigen dat zij nu OneStream Diamond Partner zijn. Agium EPM is één van de slechts twee OneStream partners in de gehele EMEA regio  - Europa, het Midden-Oosten en Afrika - die dit partnerschap heeft mogen ontvangen.

OneStream introduceerde eerder het nieuwe partnerniveau bovenop de bestaande Silver, Gold en Platinum niveaus. Het Diamond niveau staat voor een verregaande kennis en implementatie-ervaring met OneStream’s EPM platform. Agium EPM kwam hiervoor in aanmerking door het grote aantal OneStream projecten: al meer dan 70 projecten bij zo’n 40 bedrijven, verspreid over 10 landen. Met 25 in OneStream getrainde consultants is het één van de grootste hierin gespecialiseerde consultancybureaus in Europa.

‘Dit partnerschap bekroont onze jarenlange succesvolle samenwerking. Tezamen streven we ernaar de corporate office of finance te vernieuwen met een 100% klanttevredenheid. Het OneStream EPM platform heeft bewezen sterk en flexibel genoeg te zijn om nagenoeg voor elke gebruikersvraag en elke industrie toepasbaar te zijn. We zijn trots dat we het platform al mochten introduceren bij enkele van de meest toonaangevende bedrijven in Europa.' zegt Martijn van Bommel (foto), Director Sales en Business Development Agium EPM.

OneStream Software is met een echte opmars bezig in de Enterprise Performance Management Software markt. OneStream werd in 2019 erkend als Leider in de Gartner Magic Quadrant for Cloud Financial Close Solutions en als Visionary in de Gartner Magic Quadrant for Cloud FP&A. Daarnaast realiseerden ze een sterke groei in EMEA. Hun jaarlijkse gebruikersconferentie Splash in deze regio realiseerde een groei van +40% bezoekers. De financiële boekingen in EMEA groeiden in het eerste half jaar van 2019 al met 400% t.o.v. 2018. (bron)

Mede-oprichter en Managing Partner van Agium EPM, Pascal Walk, vult aan: ‘Toen we onze samenwerking begonnen maakten slechts enkele bedrijven gebruik van OneStream. We moesten elke keer vanaf nul beginnen. Dat voelde echt als pionieren. Tegenwoordig hoeven we niets meer uit te leggen. OneStream wordt nu echt erkend als de nieuwe generatie EPM software en gebruikt door vele grote organisaties in de EMEA regio. De kennis die we hebben opgedaan tijdens deze zesjarige gezamelijke reis, kunnen we nu gebruiken om specifieke oplossingen te bouwen in OneStream, zoals de Lease Accounting oplossing. Alle gebruikers kunnen die binnenkort downloaden via de XF MarketPlace.’

Terug naar nieuws overzicht
Software