Wouter Hoeffnagel - 30 januari 2020

Conclusion Zuyd benoemt Björn Nievergeld tot Manager Implementatie, Transitie en Roadmap

Conclusion Zuyd benoemt Björn Nievergeld tot Manager Implementatie, Transitie en Roadmap image

Björn Nievergeld (36) is bij Conclusion Zuyd, de Limburgse dochter van Conclusion, aangesteld als Manager Implementatie, Transitie en Roadmap. Nievergeld (foto) is in deze functie verantwoordelijk voor de drie gelijknamige teams. Deze ondersteunen klanten bij organisatieveranderingen, projectwijzigingen en het vormen van strategische visie.

Nievergeld is sinds mei 2016 werkzaam bij Conclusion Zuyd en vervulde hiervoor de functie van Business Consultant. In deze rol was hij onder andere Agile-coach bij iLab, het innovatielab van de Politie Limburg. Nievergeld heeft een achtergrond in projectmanagement. Voordat hij bij Conclusion Zuyd aan de slag ging, werkte hij bij DSM. Hier werd hij gedetacheerd vanuit Open Line als Service Delivery Manager. Hij was in deze functie verantwoordelijk voor negen IT-teams.

Bedrijfsvoering verbeteren

Björn Nievergeld is verheugd om na drieënhalf jaar bij Conclusion Zuyd de stap naar Manager Implementatie, Transitie en Roadmap te maken: “Dit is hetgeen waar ik in mijn carrière naartoe heb gewerkt en ik vind het geweldig dat ik deze kans nu krijg. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team te groeien. Door mijn ervaring weet ik goed hoe het is om gedetacheerd te zijn. Die kennis, in combinatie met de input vanuit mijn team, vormt een sterke basis voor het doorvoeren van verbeteringen in onze bedrijfsvoering. Daarbij vind ik het belangrijk dat we samenwerken als één team. Ik geloof dat we met Conclusion Zuyd een goede richting opgaan en kan niet wachten om me in deze functie verder te ontwikkelen.”

Marco Bosma, Directeur van Conclusion Zuyd: “Ik ben blij dat Björn de groei bij ons kan maken. Hij heeft talent voor het bouwen van relaties. We willen langetermijnsamenwerkingen aangaan met klanten, partners en natuurlijk medewerkers. Björn heeft in zijn functie contact met al deze partijen en zijn talent voor het verbinden van mensen komt daarbij uitstekend van pas.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!