Wouter Hoeffnagel - 30 januari 2020

Uniserver behaalt VMware Cloud Verified-status

Uniserver behaalt VMware Cloud Verified-status image

Clouddistributeur Uniserver behaalt de VMware Cloud Verified-status. De status is toebedeeld nadat de Virtual Datacenter-dienst van Uniserver door VMware is gevalideerd. Het bedrijf toont aan dat deze voldoet aan alle kwaliteitscontroles en volledig draait op de cloudinfrastructuur van VMware. Uniserver is één van de eerste vier partijen in Nederland met deze status.

Uniserver lanceerde eind 2019 haar nieuwe Infrastructure as a Service (IaaS)-dienst Virtual Datacenter. Partners krijgen hiermee meer grip op de kosten van IaaS, toegang tot de nieuwste technologie en wordt het beheer eenvoudiger. Op deze manier kunnen zij hun eindklanten precies de infrastructuur bieden die zij nodig hebben en inzicht in het verbruik bieden. Virtual Datacenter wordt geleverd vanuit Nederlandse datacenters en is gebaseerd op VMware vCloud-technologie.

Marc Roeleveld, cloud architect bij Uniserver: “Ik ben zeer trots op het behalen van deze status. Het laat zien dat we de zaken op orde hebben, maar belangrijker nog dat we onze partners de beste diensten leveren. Met Virtual Datacenter bieden zij hun klanten moderne IaaS-diensten die schaalbaarder en veiliger zijn en ze bovendien meer de touwtjes in handen geeft. Ze kunnen zelf heel veel regelen in het portal en met API’s integraties met clouddiensten realiseren. Deze status onderstreept het innovatieve karakter van Uniserver.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!