Wouter Hoeffnagel - 31 januari 2020

NTT krijgt SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization-status

NTT krijgt SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization-status image

Global technology services provider NTT ontvangt het SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization-status. Met deze status erkent Microsoft dat NTT over het vermogen beschikt om diensten van hoge kwaliteit te leveren op een specifiek solution-gebied.

In 2025 komt er een eind aan de mainstream support voor het SAP ECC-platform. Daarnaast worden core SAP producten opnieuw geoptimaliseerd voor de SAP HANA-database. Daarom zijn veel bedrijven op zoek naar een partner met uitgebreide vaardigheden om hun bestaande SAP omgeving naar de cloud te migreren.

'Juiste niveau van dienstverlening'

Damian Skendrovic, Executive Vice-President for Managed Services Go-to-Market bij NTT: “We zijn trots dat onze vaardigheden in het implementeren van SAP op Microsoft Azure worden erkend. De SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization verzekert bestaande en potentiële klanten ervan, dat we hen voorzien in het juiste niveau van dienstverlening en ondersteuning. Naarmate cloudtechnologieën zich verder ontwikkelen, is het essentieel dat de vaardigheden van partners meegroeien. Dit certificaat laat onze klanten zien dat NTT Ltd. kan voldoen aan hun meest geavanceerde cloudeisen, nu en in de toekomst.”

Gavriella Schuster, Corporate Vice-President One Commercial Partner (OCP) van Microsoft: “De SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization geeft erkenning aan partners die als meest kundig te bestempelen zijn als het gaat om het migreren van enterprise SAP applicaties naar Microsoft Azure. NTT heeft duidelijk laten zien dat het over zowel de vaardigheden als de ervaring beschikt om klanten te voorzien van uitgebreide en professionele managed services op het gebied van SAP to cloud.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!