Redactie - 31 januari 2020

AddOn Networks werkt samen met Exertis Benelux

Exertis, een van de grootste en snelstgroeiende technologiedistributeurs en aanbieder van gespecialiseerde services, heeft de toevoeging van AddOn Networks aan zijn leveranciersportfolio aangekondigd.

AddOn Networks, 's werelds grootste aanbieder van compatibele transceivers en high-speed bekabeling, biedt een complete lijn van compatibele optisch componenten zoals transceivers, kabels en een verscheidenheid aan netwerkaccessoires.

“Omdat Exertis een hoogwaardig leveranciersportfolio aanbiedt, willen we ook een hoge kwaliteit connectoren voor glasvezelverbindingen aanbieden,” zegt Remco Ligtvoet, Business Unit Manager voor Exertis Benelux. "Onze klanten zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van netwerken, het toevoegen van bandbreedte, het vergroten van de flexibiliteit en het verbeteren van de netwerkperformance. We hadden een merk nodig dat echt end-to-end een goede performance levert en servicegericht is naar onze klanten. AddOn Networks levert hoge kwaliteit, snelle levertijden en zij zijn in staat om meer waarde toe te voegen dan dat een OEM vaak kan. ”

Met de multi-gecodeerde oplossingen van AddOn Networks kunnen Exertis-wederverkopers elk project moeiteloos afhandelen met een grenzeloze connectiviteit, aldus Sam Walker, VP Sales EMEA, AddOn Networks: “Addon is verheugd om onze relatie met Exertis uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat onze zeer concurrerende prijzen, doorlooptijden, oplossingen en ongeëvenaarde kwaliteit een aantrekkelijke waarde voor het kanaal in de BENELUX-regio zullen zijn.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!