Industrial Reality 2020

02-02-2020
Deel dit artikel:

Industrial Reality 2020
(05-03-2020)

Op donderdag 5 maart vindt, na een succesvolle eerste editie van ’Industrial Reality 2019’, de tweede editie plaats. Dit keer is de locatie Perron038 in Zwolle.

’AR/VR Beyond the Hype’

Dit event richt zich op bedrijven en organisaties die AR/VR commercieel willen inzetten. We geven een realistisch perspectief op de technologie en de divere toepassingsgbieden. Met aansprekende praktijkvoorbeelden laten we zien dat de industriële AR/VR de hype voorbij is.

Programma

Het programma start met een introductie van de Industrial Reality Hub. Daarna zullen Biba Visnjicki en Roy Damgrave  een presentatie geven over het Fraunhofer Project Center at the University of Twente en hoe dit centrum nieuwe technieken op het gebied van AR/VR bruikbaar gaat maken voor industriële toepassingen. Hierna start de interactieve markt waarin iedere bezoeker zijn eigen programma kan samenstellen. Er worden doorlopend demonstraties gegeven van de nieuwste AR/VR toepassingen en via diverse parallelsessies krijgen de bezoekers inzicht in de technische en commerciële aspecten van deze technologie.

12:30 uur:            Ontvangst

13:00 uur              Opening

13:10 uur:            Presentatie Fraunhofer/Universiteit Twente

14:00 uur:            Interactieve markt met parallelsessies en demonstraties

17:00 uur:            Afsluiting

17:30 uur:            Netwerkborrel

18:00 uur:            Einde programma

Doelgroep

Dit event is speciaal voor managers en senior specialisten werkzaam in de industrie of commerciële dienstverlening, die op zoek zijn naar kennis om AR/VR gerelateerde technologie binnen hun bedrijfstak te gaan toepassen.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden voor Industrial Reality 2020 op 5 maart 2020 via Eventbrite. De kosten bedragen

€ 50,- (incl. lunch en catering). Perron038 is nabij het Centraal Station Zwolle. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op locatie, wij adviseren echter om met het openbaar vervoer te komen.

Terug naar nieuws overzicht