Wouter Hoeffnagel - 03 februari 2020

Wortell neemt Videobutler over

Cloud ICT-outsourcing partner Wortell uit Lijnden neemt per 3 februari dienstverlener Videobutler over te nemen. Videobutler biedt onder andere diensten als Boardroom as a Service en Meetingroom as a Service voor digitale vergaderingen.

Videobutler is in 2007 opgericht door Remko Brilman met het idee om de klanten volledig te ontzorgen met hun video-vergaderingen. Inmiddels faciliteert Videobutler jaarlijks meer dan 21.000 videovergaderingen voor haar klanten. Wortell heeft inmiddels ruim 1,6 miljoen mensen gemigreerd naar Office 365. Deze mensen hebben allemaal de mogelijkheid om met Microsoft Teams digitaal te vergaderen.

Groeistrategie

“De overname van Videobutler past daardoor perfect binnen de groeistrategie van Wortell. We kunnen al die Office 365 gebruikers nu een complete ervaring aanbieden in Microsoft Teams”, zegt Danny Burlage, Algemeen Directeur van Wortell. Met de overname van Videobutler wil Wortell een naadloze ervaring leveren aan Office 365 gebruikers. De video- en telefoniediensten sluiten aan op de Modern Workplace propositie van Wortell. De outsourcing, apps & infra, data & AI en securityactiviteiten completeren het Wortell portfolio.

Videobutler wordt het eerste bedrijf van de nieuwe dochter ‘Wortell Intelligent Communications B.V.’. De dochteronderneming komt onder leiding te staan van Remko Brilman. Videobutler is een Social Enterprise en biedt werk aan mensen die vanwege een fysieke beperking moeilijk buitenshuis werk kunnen vinden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!