Wouter Hoeffnagel - 04 februari 2020

James Murray is managing director voor EMEA bij Workfront

James Murray is managing director voor EMEA bij Workfront image

Workfront, leverancier van een work management-platform voor ondernemingen, benoemt James Murray (foto) tot vicepresident en managing director voor de bedrijfsvoering van Workfront in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Murray neemt 30 jaar ervaring in de technologiebranche met zich mee. In zijn nieuwe functie gaat Murray de uitbouw en groei van Workfront in EMEA begeleiden, een regio die van strategisch belang is voor het bedrijf. Dit doet hij vanuit het regio-hoofdkantoor in Basingstoke, VK.

Murray werkte voorheen als general manager EMEA voor Splunk, leverancier van data-oplossingen. Onder zijn leiding vervijfvoudigde het aantal medewerkers en hij begeleidde er de beursgang. Ook bij Acquia, leverancier van cloudoplossingen voor de digitale klantervaring, fungeerde Murray als general manager EMEA. Voordien was hij twaalf jaar de drijvende strategische kracht achter de Europese en Aziatische groei van Autonomy en Interwoven.

Groei versterken

“We maken ons klaar voor verdere groei en Workfront is dan ook verheugd dat James Murray aan boord komt om ons EMEA-team leiding te geven. James heeft zich bewezen als groeiversneller van ´Software as a Service´?, oftewel SaaS-bedrijven in EMEA. De combinatie van zijn gerichtheid op mensen en waardecreatie, maakt hem de ideale kandidaat om onze onderneming binnen de regio verder op te stuwen”, zegt Workfront´s bestuursvoorzitter Alex Shootman. “Onder zijn leiding kunnen we ons getalenteerde medewerkersbestand uitbouwen en de groei versterken van ons Europese en wereldwijde klantenbestand.”

Murray: “Ik kijk er naar uit om in mijn nieuwe rol als managing director voor EMEA het succes uit te bouwen, in samenwerking met Workfront´s medewerkers en onze bijzondere klanten en partners, en om een proactieve, gerichte groeistrategie uit te voeren.” Workfront steunt James in zijn persoonlijke inzet om Britse universiteiten te adviseren hoe geestelijke?gezondheidsproblemen in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord door de inzet van data-analyse.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!