Jeroen Gielens aan de slag als Commercieel Directeur bij ENTER

Jeroen Gielens

06-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Jeroen Gielens aan de slag als Commercieel Directeur bij ENTER

Jeroen Gielens (foto) is per 1 februari 2020 de nieuwe Commercieel Directeur van ENTER, een dienstverlener binnen de high-tech industrie. Gielens versterkt het directieteam naast Operationeel Directeur Mark Sidler en Managing Director Roland Poesen.

Met de komst van Gielens gaat Poesen zich meer richten op de strategie en de lange termijnvisie van ENTER. Poesen: “Met Jeroen in het directieteam vergroten we onze slagkracht en kunnen we onze (groei)ambitie verder vormgeven.”

Mensen en opdrachtgevers verbinden

Gielens beschikt over veel ervaring in de detacheringsbranche, de sector waarin ENTER actief is. Hij studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Gielens: “Ik koos voor een carrière in de arbeidsbemiddeling. Daarin draait het om mensen en het leggen van verbindingen tussen mensen en opdrachtgevers. Dat trok me.”

Bij YER stond Gielens aan de basis van de transformatie van een klassiek werving & selectiebureau naar een (technische) detacheringsorganisatie. Daarna vervulde hij op interim basis een aantal adviesopdrachten. Gielens: “Ik kijk er naar uit om alle collega’s en relaties van ENTER beter te leren kennen”.

 

Terug naar nieuws overzicht