innovaphone en Poly gaan partnership aan

Konstantin Kruse en Erich Rohrmayer (innovaphone)

06-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

innovaphone en Poly gaan partnership aan

innovaphone gaat een technologiepartnerschap aan met Plantronics. De UC-, video- en audio-oplossingen vullen het myApps werk- en communicatieplatform van innovaphone aan.

Met de video-oplossing van innovaphone myApps maakt het mogelijk ad hoc audio- of videoconferenties goedkoop en snel op te zetten. Poly's headsets, video- en audio-oplossingen zijn interoperabel met de innovaphone myApps-oplossing.

Eerste externe partner voor SIP-producten

Konstantin Kruse, Director International Sales, innovaphone: "Poly is onze eerste externe partner voor SIP-producten, die een intelligente en automatische lawaaionderdrukking mogelijk maakt en Poly MeetingAI functies biedt. Door de samenwerking met een toonaangevende leverancier van UC-oplossingen zetten wij nog een verdere belangrijke strategische stap met het oog op het openen van nieuwe internationale markten, nadat we al zeer goed in Europa, onze stammarkt, gepositioneerd zijn."

“Wij hebben een gedeelde visie op een moderne werkplek, die flexibel en veelzijdig is en die de productiviteit op vele manieren verhoogt. Investeringen in oplossingen voor realtime communicatie in bedrijven worden versterkt gedaan. Storing en afleiding door lawaai aan de werkplek brengen de productiviteit in gevaar. innovaphone en Poly werken samen, om nieuwe oplossingen te ontwikkelen, die externe interferentie in realtime communicatie zoals lawaai, complexiteit en ruimtelijke afstanden elimineren“, zegt Paul Dunne, EMEA Channel Director bij Poly.

Terug naar nieuws overzicht