Cynet start Global MSSP Partner Program

06-02-2020 | door: Witold Kepinski

Cynet start Global MSSP Partner Program

Cynet heeft het Global MSSP Partner Program aangekondigd. Het nieuwe programma staat open voor oplossingen / serviceproviders en combineert technologie voor het inschakelen van kanalen, training en services die allemaal zijn ontworpen om managed security service providers (MSSP's) te ondersteunen om deel te nemen aan de multi-miljard dollar cybersecurity-markt voor inbreukbescherming.

De wereldwijde cybersecurity-ruimte zal naar verwachting de komende jaren een enorme omzetstijging meemaken die wordt toegeschreven aan de enorme toename van cyberaanvallen in een breed scala aan organisaties. Voorzichtig met deze trend, implementeert een groeiend aantal ondernemingen cloudplatforms die naar verwachting zakelijke kansen voor cyberbeveiligingsserviceproviders tot 2024 zullen stimuleren. Als gevolg hiervan wordt geschat dat de wereldwijde cybersecurity-industrie tegen 2024 een waarde van meer dan 300 miljard dollar zal noteren, aldus Global Market Insights, Inc.

Cynet produceert een native gebouwd cybersecurity-platform genaamd Cynet 360 dat het volledige spectrum van potentiële aanvallen op alle oppervlakken voorkomt. Het is het eerste cybersecurityplatform in zijn soort dat meerdere beveiligingstechnologieën samenbrengt met een 24/7 cyber SWAT-team, dat alle domeinen van het netwerk van een organisatie verdedigt, inclusief eindpunten, netwerken, bestanden en gebruikers.

Het platform en het serviceteam beschermen de hele bedrijfsomgeving door gebruikers, bestanden, netwerkverkeer en hostactiviteiten te correleren met een compleet team van professionals en tools voor het voorkomen en detecteren van bedreigingen, samen met vooraf ingesteld en aangepast automatisch herstelbeleid voor post-compromisacties.

Terug naar nieuws overzicht
Security