Wouter Hoeffnagel - 07 februari 2020

Hoofdkantoor StartReady verhuist naar Amstelveen

Microsoft UC Voice specialist StartReady verhuist zijn hoofdkantoor naar Amstelveen. Het nieuwe multifunctionele kantoor bevindt zich op het terrein van een voormalige kruitfabriek.

Het kantoor is goed bereikbaar, ligt naast de A9 en beschikt over moderne faciliteiten en verschillende typen werkplekken. StartReady wil met behulp van deze faciliteiten efficiënter werken en (potentiële) klanten een betere ervaring bieden. Het bedrijf gaat op zijn nieuwe locatie in Amstelveen ook demo's en trainingen geven.

Innovatiehub

“We zijn erg blij met de verhuizing naar Amstelveen. Het is een prachtig multifunctioneel pand waar wij als het Microsoft Intelligent Communications Center van KPN verder kunnen groeien,” aldus Constantijn Jansen, CEO van StartReady. “Dankzij de locatie, inspirerende omgeving en verschillende soorten werkplekken is er een échte innovatiehub ontstaan die niet alleen inspirerend is voor onze eigen medewerkers, maar ook voor (potentiële) klanten.”

Het nieuwe adres van het StartReady hoofdkantoor is: De Oude Molen 3A, 1184 VW Amstelveen. Daarnaast behoudt het bedrijf haar vestiging in Groningen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!