Verizon stelt Stefica Divkovic aan als Group Vice President Verizon EMEA

08-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Verizon stelt Stefica Divkovic aan als Group Vice President Verizon EMEA

Stefica Divkovic (foto) is benoemd tot Group Vice President Sales voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Verizon. Ze wordt verantwoordelijk voor Verizons Global Enterprise-activiteiten in EMEA. En in het bijzonder voor de ondersteuning van het snelgroeiende klantenbestand van het bedrijf.

Divkovic leidde eerder de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) voor Verizon Global Enterprise. Ze kwam in 2017 bij Verizon na eerder bij T-Systems te hebben gewerkt. Divkovic volgt Rich Montgomery op, voormalig Group Vice President International bij Verizon. Hij krijgt een nieuwe rol binnen de Global Integrated Solutions-activiteiten van het bedrijf.

“Ik ben blij dat Stefica de leiderschapsrol op zich neemt voor Verizon EMEA. Ze heeft uitgebreide ervaring in het stimuleren van channel-, verticale markt- en platformverkoop. Daarnaast heeft ze ervaring op het gebied van digitale transformatie, bedrijfsintegratie en convergentie. Ze zal een echte aanjager zijn voor vooruitgang in de regio”, aldus Montgomery.

'Spannend jaar'

“2020 wordt een spannend jaar voor ons als bedrijf. Ik kijk ernaar uit om onze klanten te helpen het beste uit technologische innovatie te halen om beter zaken te kunnen doen. Ik heb een echte passie en toewijding voor uitmuntende klantenservice. En ik kijk ernaar uit om dit in het voordeel van al onze EMEA-klanten in te zetten”, zegt Divkovic.

Divkovic werkt vanuit het Duitse Dortmund. Ze rapporteert aan George Fischer, Global Enterprise Group President bij Verizon. Haar nieuwe functie is ingegaan op 1 januari 2020. Pantelis Astenburg is aangesteld als interim-DACH-directeur tot haar opvolger bekend is.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People