Redactie - 07 februari 2020

Lenovo en Tech Data pakken uit

Lenovo en Tech Data pakken uit image

Tegen het decor van de Veluwse bossen vierden Tech Data en Lenovo het nieuwe decennium samen met hun belangrijkste business partners. Aanleiding voor dit event was het uitzonderlijk goede afgelopen jaar voor beide partijen.

Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren -dichtbij Apeldoorn- was de venue van deze ‘verlate nieuwjaarsreceptie’ en onder het genot van diverse lokale wild variëteiten die de bezoekers zelf konden roosteren zat de stemming er al snel goed in.

Volgens Tom Sluys, de Belgische General Manager van de Lenovo Data Center Group voor de Benelux, is deze avond wat hem betreft het begin van wat een traditie: “We hebben afgelopen jaar hard gewerkt met z’n allen en dan verdient iedereen ook de waardering daarvoor, zeker als de resultaten ernaar zijn. Op deze manier geven we uiting aan onze goede relatie onderling en willen we ons beider businesspartners bedanken voor hun inzet”.

Na de nodige versnaperingen rond de vuurkorven en een heuse jachthonden show werd iedereen naar binnen geloodst alwaar de bezoekers verder werden gefêteerd en in de tuin van het restaurant een mini BBQ Masterclass konden volgen. Het culinaire festijn werd binnen afgesloten met een viertal gangen met exclusieve gerechten.

Al met al was dit een zeer geslaagde én smakelijke (netwerk)avond waar Dutch IT-channel met plezier bij aanwezig was. Wij kunnen niet wachten tot de 2021 editie!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!