Chris Kaddaras wordt Nutanix baas voor wereldwijde sales

11-02-2020 | door: Witold Kepinski

Chris Kaddaras wordt Nutanix baas voor wereldwijde sales

Nutanix, speler in enterprise cloud computing, heeft aangekondigd dat het Chris Kaddaras heeft gepromoveerd tot Executive Vice President van Global Sales, effectief vanaf 1 februari 2020. Hij leidt ook channel sales.

Kaddaras brengt zijn bewezen staat van dienst in sales op de Amerikaanse en internationale markten naar zijn nieuwe wereldwijde rol. In deze nieuwe rol zal Kaddaras verantwoordelijk zijn voor het leiden van de wereldwijde verkooporganisatie, evenals verkoopactiviteiten, technische verkoop, interne verkoop, OEM-verkoop en kanaalverkoop.

“In de afgelopen 3 jaar ben ik meer enthousiast geworden over de kansen die we elk kwartaal hebben. We hebben industriebepalende technologie die onze klanten unieke oplossingen voor hun gewenste resultaten biedt, met een getalenteerd en gemotiveerd team om onze klanten centraal te houden in alles wat we doen”, zegt Kaddaras. “Voeg dit toe aan een grote en groeiende markt voor zowel hyperconverged infrastructuur als hybride cloud, en het maakt deze rol erg spannend. Ik kijk ernaar uit om Nutanix door onze volgende groeifase te helpen. ”

Kaddaras brengt bijna drie decennia ervaring in zijn rol. Hij trad in oktober 2016 in dienst bij Nutanix als vice-president en hoofd van EMEA. Hij werd gepromoveerd tot Senior Vice President en General Manager van EMEA in 2018. In 2019 nam hij de rol van Senior Vice President of Sales voor Noord- en Zuid-Amerika over. Voordat hij bij Nutanix kwam, werkte Kaddaras 16 jaar bij EMC Corporation, waar hij functies bekleedde waaronder Vice President Commercial Sales en Vice President Sales Engineering in EMEA. Met een track record in IT en een passie voor het ontwikkelen van strategieën om het bedrijf te helpen zijn propositie aan klanten en partners succesvol te verwoorden, is zijn inzicht in leiderschap, operationele uitmuntendheid, prestaties en communicatie van onschatbare waarde aldus Dheeraj Pandey, mede-oprichter, voorzitter en CEO van Nutanix.

Terug naar nieuws overzicht