Witold Kepinski - 11 februari 2020

HPE benoemt Charles Noski tot lid van het bestuur

HPE benoemt Microsoft Director-veteraan Charles Noski tot lid van het bestuur. Hij zal toezien hoe HPE vaart moet maken om een as a service bedrijf te worden, zoals met HPE GreenLake.

Noski was eerder werkzaam als chief financial officer voor Bank of America, AT&T en Northrop Grumman. Tussen 2003 tot 2019 was hij lid van de raad van bestuur van Microsoft.

Noski gaat Michael Angelakis, voorzitter en CEO van particuliere investeringsmaatschappij Atairos, vervangen. Angelakis zou zich niet meer verkiesbaar stellen.

"Chuck's nominatie komt op een belangrijk moment voor HPE," zei Antonio Neri, president en ceo van HPE. “Zijn ervaring in het helpen van bedrijven bij het transformeren en brengen van innovatie en nieuwe consumptiemodellen naar klanten in een digitale wereld, zal voor ons van grote waarde zijn. Ik kijk ernaar uit om met hem en de andere leden van ons ervaren bestuur samen te werken bij het versterken van onze edge-to-cloud-portfolio en het leveren van nieuwe as-a-service-ervaringen. "

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!