Witold Kepinski - 11 februari 2020

Check Point Software lanceert nieuw wereldwijd partnerprogramma

Check Point Software Technologies, leverancier van oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft onlangs de lancering van zijn nieuwe wereldwijde partnerprogramma aangekondigd.

Ontwikkeld in nauw overleg met honderden Check Point partners, moedigt het programma nauwere afstemming en samenwerking aan met de channel-teams van Check Point en implementeert het best practices, snelheid, behendigheid, time to market en klantwaarde zo meldt de security leverancier.

"Het programma maakt een diepere samenwerking met Check Point mogelijk en biedt toegang tot deskundige ondersteuning en middelen om de verkoopcycli van klanten te versnellen. Partners zullen genieten van voorspelbare groeimarges en erkenning bij het winnen van nieuwe accounts, het sluiten van strategische win-backs en het versnellen van klantacceptatie en succes in cloudbeveiliging. Onderlinge klanten zullen ook profiteren van een goede ervaring en flexibele oplossingen die hen meer veelzijdigheid en waarde geven bij hun aankoopbeslissingen op het gebied van beveiliging", aldus Frank Rauch, channelbaas bij Check Point.

MSSP

Het programma introduceert een nieuwe Elite niveau, waarmee partners in staat worden gesteld om de breedte van de oplossingen die zij aan klanten bieden, uit te breiden. De gelaagde niveaus van het programma stimuleren kanaalpartners met concurrerend dealregistratiebeheer, waardoor partners volledig kunnen profiteren van nieuwe kansen die beschikbaar zijn in de groeiende markt voor netwerk- en gegevensbeveiliging. Het programma beloont partners ook voor het ondersteunen van de oplossingen van Check Point met hun Professional Services en MSSP-initiatieven met toegevoegde waarde, waardoor ze meer profijt kunnen trekken van innovatie en optimalisatie van de algehele klantervaring, aldus de vendor.

Klantwaarde

Het Check Point Partner Growth programma biedt ook toegang tot meer expertbronnen om klanten te helpen bij het inzetten van oplossingen en de algemene productervaring te verbeteren, zodat klanten kunnen profiteren van de beste beveiliging en flexibele consumptiemodellen. Het programma is bedoeld om klantwaarde te versnellen, te verhogen en te belonen door partners te helpen hun capaciteiten en merk te laten groeien. Check Point onderschrijft industriële allianties en productintegraties met platformaanbieders, waaronder Microsoft Azure, Amazon Web Services, VMware en Silver Peak.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!