CloudLand sluit strategisch partnership met CloudOak

Lex Fabistas, Cloudland

11-02-2020 | door: Redactie

CloudLand sluit strategisch partnership met CloudOak

CloudLand kondigt een strategische samenwerking aan met CloudOak, leverancier van Plan4Continuity - de eerste Business Continuity Planning Tool voor MSP’s. 

CloudOak biedt Managed Service Providers met het product Plan4Continuity de mogelijkheid om een Business Continuity plan op te stellen en te implementeren voor hun klanten. Plan4Continuity is een unieke tool voor business process automation die enorme kansen biedt voor IT-serviceproviders, ongeacht de omvang van hun klanten. Een geïmplementeerd Business Continuity plan wordt geactiveerd in geval van een calamiteit, denk hierbij aan natuurrampen, data breaches, ransomware aanvallen, disaster recovery, etc., maar kan ook uitkomst bieden bij bijvoorbeeld verhuizingen, facilitair beheer, driemaandelijkse IT-checks of afwezigheid van belangrijk personeel.

“Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met het CloudLand team om samen de MSP’s en IT-resellers in de Benelux te gaan bedienen. Toen ik Lex Fabistas voor het eerst ontmoette, zagen we meteen mogelijkheden voor deze regio. Al vanaf de  eerste demonstratie tot aan de marktintroductie is CloudLand uitzonderlijk om mee te werken. Het team staat te popelen om een bijzonder pakket producten en diensten aan hun klanten te bieden en ik ben erg blij dat Plan4Continuity nu deel uitmaakt van het productportfolio.”, zegt Troy Cheeseman, medeoprichter van CloudOak.

“CloudLand is uniek gepositioneerd in de Benelux-markt en investeert in producten die niet alleen differentiatie van diensten voor hun MSP's bieden, maar ook een volledig nieuwe MRR-stroom creëren. CloudLand helpt partners bij de overgang van IT-reseller (eenmalige verkoop) naar Managed Services en Plan4Continuity zal een groot deel van die transitie vormen. Dat wij deel mogen uitmaken van deze reis met CloudLand en de partner community is heel opwindend voor CloudOak.”, aldus Cheeseman.

“De acceptatie van Plan4Continuity door Value Added Distributors binnen EMEA is een zeer positief groeiverhaal voor CloudOak. Een partnership met CloudLand betekent oplossingen bieden voor bedrijfscontinuïteit en automatisering van bedrijfsprocessen die zowel aan de huidige als toekomstige IT-eisen voldoen. Hiermee kunnen we met gespecialiseerde partners oplossingen brengen die feilloos op elkaar zijn afgestemd, een breed scala aan services bieden en het leven van IT-professionals gemakkelijker maken”, zegt Jeff Collier, president van CloudOak.

“We breiden ons aanbod van MSP-oplossingen voortdurend uit. Plan4Continuity is een perfecte match en zal een volledig nieuwe terugkerende inkomstenstroom genereren voor onze partners en hen helpen hun klanten nog beter te ondersteunen,” zegt Lex Fabistas (foto), Managing Director bij CloudLand. "We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het CloudOak-team", besluit hij.

Met Plan4Continuity van CloudOak kunnen IT dienstverleners:

makkelijker migreren naar volledige Managed Services;

in plaats van eenmalige verkopen de terugkerende inkomstenstroom verhogen;

het MKB oplossingen bieden voor planning van de bedrijfscontinuïteit volgens GDPR richtlijnen.

 Meer weten over Plan4Continuity van CloudOak? Ga naar https://www.cloudland.store/cloudoak.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud