Wouter Hoeffnagel - 12 februari 2020

Cognizant neemt Code Zero over

Cognizant neemt Code Zero Consulting over, een leverancier van advies- en implementatiediensten voor cloud-gebaseerde oplossingen voor configure-price-quote (CPQ) en factureringsoplossingen. De aankoop versterkt Cognizant’s cloudtechnologieën portfolio en CPQ en factureringsmogelijkheden.

Code Zero, afkomstig uit de Verenigde Staten en opgericht in 2016, specialiseert zich in de ondersteuning van digitale transformatie bij andere bedrijven. Door strategie, implementatie en migratie naar nieuwe technologieën, kunnen bedrijven upgraden naar CPQ en factureringssystemen in de cloud. Samen met contract lifecycle management vormen deze systemen de quote-to-cash (QTC)-oplossingen. Ze stellen klanten in staat snel complexe transacties te configureren, prijzen en koersen te bepalen en de klantreis te automatiseren.

De overname van Code Zero sluit wat betreft expertise, geografische aanwezigheid en klantenportfolio aan op de overname van ATG door Cognizant in oktober 2018. ATG is een adviesbureau gericht op QTC-bedrijfsprocessen en -technologieën.

Strategische relatie met Salesforce.com versterken

Code Zero is een Salesforce Platinum Partner en bedient wereldwijd opererende ondernemingen uit verschillende branches. “De acquisitie van Code Zero verrijkt ons cloud-aanbod, levert enorme expertise bij onze klanten en versterkt onze strategische relatie met Salesforce.com”, zegt Brian Humphries, CEO van Cognizant. “Ik ben enorm blij en trots het team van Code Zero te verwelkomen bij Cognizant."

"We kijken ernaar uit om onderdeel te worden van Cognizant, een Fortune 200-bedrijf, en ATG, een toonaangevend QTC-adviesbureau", zegt Gene Nix, medeoprichter en managing partner van Code Zero. "Cognizant en ATG delen onze passie om samen te werken met klanten en hen te helpen in hun inspanningen op het gebied van digitale transformatie. Door onze expertises te combineren dragen we bij aan het totaalplatform van Salesforce.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!