Check Point Software boekt meer omzet en winst

12-02-2020 | door: Witold Kepinski

Check Point Software boekt meer omzet en winst

Check Point Software Technologies, aanbieder van security toepassingen, heeft de financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar eindigend op 31 december 2019 bekendgemaakt.

De totale omzet in het vierde kwartaal steeg met 3 procent naar 544 miljoen dollar. De nettowinst steeg naar 272 miljoen dollar.

De totale omzet over het hele boekjaar steeg met 4 procent naar 1,995 miljard dollar. De nettowinst steeg licht naar 826 miljoen dollar.

“We sloten het afgelopen decennium af met bijna twee miljard dollar aan jaarlijkse inkomsten en meer dan een miljard dollar aan niet-GAAP bedrijfsinkomsten. In de afgelopen tien jaar hebben we ons abonnementmodel voor beveiliging als service geïntroduceerd, dat de meest geavanceerde technologieën op het gebied van cyber levert. In 2019 behaalde het abonnement meer dan zeshonderd miljoen dollar aan inkomsten en werd het aangedreven door cloud, mobiel en zero-day geavanceerde bedreigingspreventietechnologieën, " zegt Gil Shwed (foto), oprichter en CEO van Check Point Software Technologies.

Shwed vervolgt: “We begonnen het nieuwe decennium met de introductie van Infinity NEXT, het meest uitgebreide cyberbeveiligingsplatform in de branche met meer dan 60 beveiligingstechnologieën die meer dan 50 soorten activa ondersteunen, waaronder besturingssystemen, cloud-workloads, IoT-apparaten, mobiele apparaten en elk netwerk."

Recent lanceerde het bedrijf zijn Fast Track Network Security pakket met oplossingen van het hoogste niveau voor bedreigingspreventie, on-demand hyperscale uitbreiding en uniforme beveiliging voor ondernemingen van alle groottes.

Terug naar nieuws overzicht