Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-02-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Philips monitors op ISE 2020: kracht ontmoet flexibiliteit

Dutch IT-channel was op bezoek op de ISE 2020 beurs in Amsterdam RAI waar ook de nieuwste Philips en MMD Monitors & Displays  te bezichtigen waren. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak hierover in een video update met Manfred Verberne, Channel Manager B2B & Tenders bij MMD Monitors & Displays en AOC International Europe.

Nieuw is de Philips 272B1G monitor, die afhankelijk is van tal van energiebesparende functies en technologieën zoals de PowerSensor, LightSensor en Zero Power Switch. Deze milieuvriendelijke monitor is gemaakt van 85% gerecycled plastic na consumptie met TCO Certified Edge, is vrij van kwik, halogeen en PVC-BFR en maakt gebruik van 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal. 

Dankzij de kracht en flexibiliteit van USB-C-docking, kunnen de multitaskers van vandaag vaarwel zeggen tegen kabels en hallo tegen efficiëntie, aldus philips. Verschillende Philips-monitoren die op ISE worden getoond, bieden deze innovatieve tijdbesparende mogelijkheid, waaronder de 272B7QUBHEB, de 329P9H en de 346B1C. USB-C docking zorgt voor een veilige en beveiligde netwerkverbinding, evenals snelle gegevens-, video- en audiotransmissie vanaf een laptopcomputer met slechts één slanke, omkeerbare USB-kabel. 

De 272B7QUBHEB meet 27 "(68,5 cm) en beschikt over een IPS-paneel met QHD-resolutie, de 32" (80 cm) 329P9H is uitgerust met een 4K UHD IPS-paneel en de 346B1C komt op 34 "(86,36 cm) met een 21: 9 beeldverhouding en een VA-paneel. Alle modellen bevatten tal van verbindingsmogelijkheden en comfortverhogende functies zoals LowBlue-modus, EasyRead en Flicker-Free technologie.

ISE 2020 beurs

Philips-monitoren delen hun stand met Philips Professional Display Solutions op Integrated Systems Europe (ISE) 2020, de grootste beurs voor professionals op het gebied van AV- en systeemintegratie ter wereld. 

Bezoekers worden uitgenodigd om Philips-monitors te ontdekken die te zien zijn in het Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre, Hal 10, stand 10-H170, 10-K170. 

Dit jaar is een speciale focus gelegd op touchscreen, SuperWide, docking en groene monitoren.

Terug naar video overzicht
Hardware